Bemutatkozó

Kedves Állattartó Barátaink!

Nagy öröm számomra, hogy végre úgy szolgálhatom Önöket, hogy sokkal többet tudok adni, mint tökéletes kiszolgálást, kihagyhatatlan árakat, teljeskörű termékpalettát.

Szerettem volna egy olyan helyet létrehozni és működtetni az Önök számára, ahol a vásárláson felül állandóan friss információkat, ingyenes szaktanácsadást, , és még sok egyéb érdekességet kaphatnak.
Nem állítom, hogy minden tökéletes máris!

Az is lehetséges, hogy nem leszek mindenben a legjobb, de ígérem, törekszem erre. Éppen ezért kérek mindenkit, bármilyen észrevételét-ötletét ossza meg velem! Csak így lehet ez az oldal Önökkel Önökért!

Fogadják új internetes oldalamat ugyanolyan őszinte szeretettel, mint ahogyan készítettem Önöknek!

 

Amit megtalál nálam:

Kutyák részére:

 • Diszkont és prémium kategóriás száraztápok és konzervek különféle ízekben. Termékskálánkon a kutyák méretének és adottságainak (pl. nagytestű kutyáknál megfelelő porcerősítő tartalom a későbbi csont- és ízületi betegségek elkerülése végett), valamint életkorának (kölyök, felnőtt és senior szárazeledel) megfelelő tápokat kínálunk.
 • Jutalomfalatok széles választéka
 • Fogtisztítók: A kutyák méretbeli adottságaihoz igazítva, megelőzve a lepedék lerakódását és a fogkő kialakulását, valamint a fogak elvesztését;
 • Játékok: speciálisan kölyökkutyák fognövekedési szakaszára kifejlesztett rágójátékok, hiszen ilyenkor esik áldozatul egy-két papucs, zokni stb.
 • Sípolós és nem sípolós, oktatás és kiképzés során használható különféle formájú és anyagú labdák, szőrmókok, csontok.
 • Felszerelések:rövid és hosszú, automata, kiképző pórázok, hámok és nyakörvek kiképzéshez (pl. klikker), sétához (pl. jutalomfalat tartó),
 • Gyógyászati termékek: kullancs és bolhaírtó nyakörvek, és cseppek a kutyák méretének megfelelő kiszerelésben, vitaminkészítmények por és tabletta formájában
 • Kölyökkutyák részére különböző méretű pelenka,
 • Fésűk, kiváló minőségű elemes aljszőr eltávolító (S,M,L,XL méretű pengével).

Cicák részére:

 • Diszkont és prémium kategóriás száraztápok és konzervek különbféle ízekben. Széles termékskálánkon a cicák adottságainak, valamint életkorának (kölyök, felnőtt és senior szárazeledel) megfelelő tápokat kínálunk.
 • Jutalomfalatok, játékok, amelyekkel  a cicákat is meg tudjuk egy-két trükkre, feladatra tanítani

Rágcsálók és díszmadarak részére:

 • Kiváló minőségű, szárított gyümölcsöket és zöldségeket tartalmazó magkeverékek, jutalomfalatok, fog-, csőr- és karomkoptatók, illetve vitaminrudak;

Kényelmesen, sorban állás nélkül mindenhez hozzájuthat, amelyre kedvencének szüksége lehet a boldog és egészséges élethez.

3 kutya és 2 cica valamint 1 nyuszi és 1 ló tulajdonosaként hasznos tanácsot  tudok adni, ha bármilyen probléma merül fel az etetéssel vagy akár háziállatuk viselkedésével kapcsolatban.

Havi akcióinkat érdemes nyomon követni, hiszen a termék árából jelentős kedvezményt adunk.

  Leave a Comment

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.